Tunnelmia Ene-dieetistä, 11 päivää takana

Minulla on nyt takana 11 päivää ene-dieettiä. Tarkoittaen sitä, että olen 11 päivän ajan juonut Nutrilett-pirtelöitä 5 pussia päivässä. Lisäksi olen päivittäin syönyt jonkin verran vihanneksia: eniten kurkkua, tomaattia (myös murskana), paprikaa, kaalta ja porkkanaa. Näitä vihanneksia kun löytyy useimmiten jääkaapista. Löysin myös tuoreet herkkusienet, joita olen rouskutellut sekä raakoina että paistinpannulla paistettuna. Uskomatonta, mutta herkkusienien paistamiseen pannulla ei tarvitse välttämättä rasvaa! Ne ruskistuvat silti!

Olen nyt 11 päivän aikana saanut painon putoamaan noin 4,5 kg. Käyn puntarilla päivittäin, ja lukemat heittelevät. Olenkin päättänyt nyt rauhoittua, ja käydä vain joka toinen päivä. Yhä juon liian vähän vettä. Minua palelee usein, ja silloin ei ole kylmän veden jano. Kahvia ja teetä menee hieman tavallista enemmän.

En siloittele tätäkään ene-taivalta: olen ruokaa laittaessani muutaman kerran sortunut maistamaan tekemääni ruokaa. Toissapäivänä söin 3 omatekoista lihapullaa. Ja eilen söin keskiyöllä muutamia hedelmäirtokarkkeja. Olenkin taas tänään sitten rankaissut itseäni näistä poikkeamista ja pysytellyt ’säädyllisenä’. Tuottaa tyydytystä noudattaa ohjelmaa täydellisesti. Tyydytystä tuottaa myös lihapullan syönti, mutta jälkikäteen on iskenyt suuri morkkis.

Tätä Nutrilett-pirtelöiden kuuria on jäljellä vielä 7 päivää. Sen jälkeen saan ohjeiden mukaisesti syödä lähes normaalisti yhden viikonlopun ajan, ja sitten onkin leikkaukseen meno viikonlopun jälkeisenä maanantaina. Suoraan sanoen, jaksan vetää kuurin loppuun vain tietäen, että se loppuu kohta ja saan syödä sen jälkeen parin päivän ajan! Olen jo suunnitellut meneväni kahvilaan aamiaiselle, teen kotona kevyttä, mutta maukasta ruokaa, ja ehkäpä käyn ravintolassakin syömässä..

Ene-dieetti on tehnyt hyvää pääkopalle: minulla on halu syödä viimeisenäkin viikonloppuna kevyesti, vähärasvaisesti ja kohtuudella. Luultavasti en enää koskaan elämässäni syö puffettipöydistä. Mutta jos rehellisesti ajatellaan: en haluakaan! Aina on ähky tullut. Sekä aamupalapuffeteissa, että lounas- tai päivällispuffeteissa. Ainoa poikkeus on ollut thaimaalainen ja nepalilainen ruoka.

Maaginen päiväni on 12.11.12. Leikkauspöytä kutsuu silloin, ja paluuta mihinkään entiseen ei ole. Toivottavasti minun ei koskaan tarvitsisi katua leikkaukseen menoa.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: