Kuvaan usein ruokaa; matkoilla, ravintoloissa ja kotona. Monet kuvaavat kauniita ruoka-annoksia ravintoloissa ennen niiden syömistä. Facebookpäivitykset ja blogit pursuavat hurmaavia ruokakuvia.
Omaa kuvatuotantoa seuraavassa. Ennen leikkausta pidin mm. näistä:
Ystävän valmistamat ja mökkimaisemissa nautitut simpukat. Sallittu herkku tulevaisuudessakin, mutta tuolla hetkellä söin monta lautasellista, ja hörpin valkoviini-kermaliemet päälle. Jatkossa siis maltillisemmin.
*
Viime kesänä parvekkeellani nautitut omatekoinen coleslaw-salaatti ja itsetehdyt lohkoperunat. Näitäkin jatkossa siis hillitysti. Kaali voi olla turhan karkeaa, ja perunat liian paistettuja pienelle mahalaukulleni jatkossa, mutta ehkä kokeilen kuitenkin jossain vaiheessa.
*
Rakastan tapaksia. Erityisesti näitä Espanjassa ystävän luona nautittuja. Pöydässä oli erilaisia lihoja ja juustoja, sekä paahdettua maalaisleipää raastetun ja maustetun tomaatin kera.
*
Ja kyllä oli makoisia, napsuvia makkaroita Frankfurtin lentokentällä kera hyvin maustetun perunasalaatin ja tumman leivän. En ole koskaan ollut suuri makkaran ystävä, mutta hyvälaatuinen käy. Jatkosta en tiedä. Minun täytyy jatkossa muistaa aina pureskella ruoka hyvin. Aiempaan elämääni kuului myös ajoittainen hotkiminen ja ihan varmasti makkaranpalatkin joskus sujahtivat mahalaukkuun isoinakin paloina. Nyt se ei ole enää mahdollista.
Ja vielä yksi kuva, ihana muisto viime kesältä
Hyvässä seurassa nautittu viileä roséviini. Kesäloman kaunis iltapäivähetki, sydämen kevennystä ja ruumiin ravitsemista viinillä, mansikoilla ja juustoilla. Sanoisin yhdeksi täydellisimmistä nautinnoista, joista en ole valmis luopumaan koskaan kokonaan. Nyt vain kaikkea vähemmän.. Mutta jos saan ensi kesänä nauttia samoja antimia kauniissa kesämekossa, normaalipainoisena ja iloisin mielin, niin se korvaa kaiken. Silloin ei ruoan ja juoman nautitulla määrällä ole enää merkitystä.
*
Vastaa