Miellyttävää Joulua !

V__6980

Hedelmiä, vähän terveellisempää limsaa ja glögiä. Kunhan muistan joka ilta viimeisenä juoda ainakin puoli litraa vettä. Olen niin varovainen, että vältän nyt monien ruoka-aineiden syöntiä. Tämä joulu on uudenlainen, hieman jännittäväkin. Kaikki, jotka ovat äskettäin käyneet läpi lihavuusleikkauksen, viettävät juhlapyhiä nyt hieman eri tavalla.  Mielessä saattaa pyöriä monia mieltä askarruttavia kysymyksiä: kannattaako rusinoita ja pähkinöitä syödä glögin mukana, tuleeko sosemaisista laatikoista helposti täysi olo, vaikka niiden rakenne muuten onkin leikatulle mahalaukulle sopiva.. Näitä kaikkia asioita täytyy vain kokeilla. Pettyä ja yllättyä.

Minussa on kuuden viikon aikana tapahtunut muutos: syöminen ei ole enää mielessä. Mietin onko leikkaus tehnyt nyt jo tehtävänsä. Miten ennen elämäni pyörikin ruoan ympärillä niin, että huomaamattani söin, ahmin ja jopa mässäilin. Miksi syöminen oli tyydytys, vaikka jälkeenpäin tuli itseinho ja huono olo. Se oli kierre, josta ei päässyt millään irti.

Nyt on kaikki muuttunut. Ihanan kevyttä Joulua teille kaikille, jotka täällä vierailette. Palaan pian taas kertomaan kuulumisia.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: